lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kukkatilkkuja, kivitilkkuja ja kukkaloistoa...aurinkoa!


Hei kaikille pitkästä aikaa ja terveisiä paratiisista! Siellä oli jumalaisia kukkia ja ihana ilma, ei ollut pölyistä, kuraa, rapaa eikä likaista! Voi kun olisi saanut jäädä sinne kauneuden keskelle, mutta kotiin vain oli tultava kun ei lotossakaan onnesta.
 
 
 
 
Kuten kuvista näette kukistakin voi tehdä tilkkuja ja kolmiuloitteisia muotoja. Tilkkutöihin saa hyviä aihioita luonnon monimuotoisuudesta ja erilaiset muodot ovat olleet kautta aikojen luonnossa käytettävissä ja ihailtavissa.
 
 
 
 
Katukivetykset olivat mielenkiintoisia niistä otin monta kuvaa, tässä niistä muutama. Huomaa, että erilaiset muodot ovat olleet aina käytössä myös muussakin muotoilussa, niitä ei aina huomaa eikä kaikkea mistä aiheita voi ottaa ja ammentaa. Tällä matkalla kiinnitin huomiota kaikkeen mikä liittyi tilkkuiluun ja siihen kuinka luonnossa niitä malleja on. Kaikkea voi käyttää, kun vain keksii miten ja mihin.
 
Tässä talossa oli tilkkuruutuja ja kaitaletekniikkaa, siksi siitä kuva. Oli niin hauskan näköinen julkisivu talossa!
 
 

Kukkaloisto oli valtava ja sitä ei vähentänyt kukkafestivaalit, kauneutta oli tulvillaan joka puolella.Siitä aivan häikäistyi, eikä kaikkea oikein vieläkään osaa sanoiksi pukea. Mutta onneksi on kuvia joita voi jälkeenpäin ihastella ja muistella!
Loppujen lopuksi oli kiva tulla kotiin ja nukkua omassa sänkyssä, kaikki oli tuttua ja turvallista.
Kivaa ja kaunista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa.. et tiedäkään miten minusta oli kiva noita kuvia katsella. Madeira on mun lemppari paikka. Olen käynyt siellä jo kolme kertaa... ja sinne vielä menen :))

  VastaaPoista
 2. Upeita kukkatilkkuja. Hienoa,että sinulla on ollut ihana matka. Madeiran matka on ollut minunkin haaveissani jo vuosikaudet, kaikki siellä käyneet ovat olleet haltioissaan. Niinhän se on, että:poissa hyvä, mutta kotona paras.
  Hyvää Vappua!

  VastaaPoista
 3. Öksyin tän ko näytti toi vinkkisivu nii tutult kuvalt. Sää oot ollu siä mis määki! Mää oli vaa vuat aikasempaa. On se hiano paikka se Mareira!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...