sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Talvipäivän valkoista

Laitoin tuohon sivuun tekstin jonka sain tyttäreltäni vuoden alussa ja ainakin itselleni se oli hyvin ajatuksia herättävä. Toivottavasti  myös muillekin. Arjen aherrus vie ajatukset eikä tule mietittyä muuta.
Valkoinen talvipäivä on hyvin rauhoittava ja kaunis ja täällä maalla sitä valkoista näkee lähes koko talven silloin kun sitä on. Itse olen kyllä enemmän kevään lapsi ja kun valoisa aika pitenee sitä virkeämmäksi käyn, silloin tuntuu kuin patterit olisi ladattu oikein kunnolla ja taas jaksetaan seuraavaan kevääseen.
Siitä tulikin mieleeni, että tänä keväänä on Vaasassa  FQ:n tilkkupäivät 24 -25.3.2012 joten sinne kaikki sankoin joukoin mukaan.
Hyvää viikonalkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. http://seipu.vuodatus.net/
  Ihania tilkkutöitä sinulla,itselläkin kädet syyhyää päästä kangassäkkien kimppuun kunhan saisin järjestettyä tuon ompelupaikan jotenkin =)
  Ihana myös tuo tyttäresi teksti,ajatuksia herättävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja samoin ompelupaikka on tavaraa täynnä, että pitää todella kaivaa kun jotain etsii! (kukahan siellä sotkee)!

   Poista
 2. Tulin katsomaan huoneen tauluasi, sama on teksti kuin minullakin. Kiva tavata uusia tilkkuystäviä. Kauniita töitä on sinulla. Tilkkupäiville olen jo ilmoittautunut. m

  VastaaPoista
 3. Terveisiä täältä 'etelän' tuulisilta kaduilta! Kiitos ihanasta kommentista... ja AINA on kiva tavata uusia tilkkuilevia blogisteja ;o) Sinun vaaleanpunainen työsi on valloittava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja onneksi pakkaset hieman hellittävät, pääsee taas ulkoilemaan.

   Poista
 4. Kiitos, kun vierailit blogissani, samalla löysin sinun kauniit sivusi. Täällä poikkean toistekin :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...