lauantai 17. toukokuuta 2014

Lämmintä ja leikkimökin siivousta.

Tänään täällä oli aivan ihanan lämmin päivä, paitsi tuuli oli kyllä aikamoinen, mutta  sain paljon tehtyä pihalla, yksi ulkohommista oli leikkimökin siivous. Talvella lapsenlapset ovat leikkineet siellä ja kun lunta ei ole ollut, niin hiekkalaatikko on ollut ahkerassa käytössä, joten leikkimökissä oli hieman hiekkaa! No mutta tavarat pihalle, tavaroiden putsaus, mattojen tamppaus ja leikimökin pintojen pesu, avot! taas oli siistiä ja leikkimökki odottaa puhtaana jonkin aikaa hiekkakokkausta ja käpypaistoja:))
Leikkimökki on isännän tekemä joskus 80-luvulla omille lapsille ja se oli alunperin sisältä levyttämätön. Muutama vuosi sitten leikkimökki levytettiin sisältä ja maalattiin. Värit ovat ensimmäisen lapsen lapsen eli tokaluokkalaisen mukaan valittu ja ovat siksi näin tyttömäiset, mutta tyttären pojat leikkivät täällä mielellään, joten ainakaan vielä väri ei haittaa.
 Hylly tuolla takaseinällä on tokaluokkalaista varten laitettu, että astiat pysyvät ehjänä.
 Mökki siivottu!
Mökin toisella seinällä on iso liitutaulu. 
Ulkoapäin mökki on muihin piharakennuksiin sopivan värinen.

Ompelurintamalla on nyt hiljaista, kun pihahommat vetävät enemmän, mutta kiitos kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat blogini matkaan mukaan:))

Mukavaa sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. E' una casa gioco per i bambini? Graziosa!!
  Peccato che la traduzione del post non sia chiara, a presto e grazie ancora per il tuo passaggio nel mio blog!!

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen leikkimökki. Tuli oma lapsuus mieleen ja omat leikit omassa mökissäni.
  Ja kuule, täällä mökillä minulle tulee usein sellainen olo, että leikin siellä mökissäni. tällä on alkeellisimmissa oloissa kiva tehdä ruokaa ja leipoa :)

  Mukavaa aurinkoista sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 3. Niin söpöä, niin söpöä. Kyllä lastenlastesi kelpaa leikkiä.

  VastaaPoista
 4. Noin suloisessa mökissä kyllä minäkin kokkaisin mielelläni käpypaistoksia. Nyt voi unohtaa ompelutyöt sisällä ja ihastella ulkona kevään edeistymistä tai ahertaa rikkaruohojen kimpussa.

  VastaaPoista
 5. Meille ukkonen tuli juuri kun olin käynyt nukkumaan. Satoin hetken niin valtavasti.
  Mutta onneksi ei tullut ihan päälle.
  Voi mikä tuoksu on nyt ulkona, kohta lenkille .)

  VastaaPoista
 6. Tuli mieleen, mähän sain sen hämyvuokkoa Joensuusta! Haluatko kokeilla? Laita osoittees amlia.mummu@luukku.com Laitan tulee, kunhan ovat kukkineet.

  VastaaPoista
 7. Kyllä on nätti mökki. Lämmintä viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 8. Olen kohta tunnin viettänyt blogisi seurassa... kiitos seurasta:) Ihania kuvia... kukkia ja kauniita käsitöitä. Jää kohta ruoka tälle päivälle laittamatta. Liesi kutsuu...

  VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...