lauantai 7. syyskuuta 2013

Pikkuhiljaa...

Ompelukone kutsuu joten olen aloittanut ja saanut jotain tehdyksi jo, mutta en laita tästä vielä enempää kuvaa kun tämä tulee lahjaksi työkaverini tyttären pojalle ja se on viittä vaille valmis.
Elokuun aikana tilkkukaverini Sanna kävi Forssan Kankaisessa pikapikaa ja tilasin samalla nämä sieltä,eli samaa Jelly Rollsia kun vihreä tilkkulasange on tehty, mutta vain liilan värisenä. Vähän harmaata yksiväristä, muiden harmaiden kaveriksi, jotka ostin kesäkuussa ja rasia nuppineuloja. 
Tyttäreni kuuluu Juju-kerhoon ja ei muistanut perua tätä kirjaa, joten sain tämän itselleni. Ei tässä nyt kovin paljon ole sellaisia, että "voi tuon haluan tehdä", mutta jokunen malli oli sellainen jonka voisi tehdä, jos haluaa sellaista pientä näprättävää ja nopeasti valmistuvia. Saas nähdä saanko koskaan tästä kirjasta mitään tehtyä, vai jääkö hyllyn täytteeksi vain koko kirja.
   

Viimeviikon loppuna tyttärelläni oli 30-v synttärit ja tilasin prinsessakakun hänen 1-v kuvalla. Ajatella, että siitä on jo kolmekymmentä vuotta kun hän syntyi, kyllä aika kuluu ihan huomaamatta. Pojallenikin tilasin silloin kun hän täytti 30-vuotta kakun 1-v kuvalla samaisesta leipomosta Koivulahdesta.
Opiston kurssit alkavat pian ja odotan jo kovasti taas maanantai-iltoja. Viimeviikolla oli syksyn ensimmäinen varsinainen kilta-ilta ja oli kiva nähdä kavereita kesän jälkeen. Totean kuten kiltakaverini Paula "kiva kun olette olemassa". Tällä viikolle olen potenut flunssaa ja olo on ollut kuin olisin jäänyt tankin alle, mutta eiköhän tästä jo rupea paranemaan, että pääsee taas jatkamaan kesken jääneitä töitä.

Kauniita syyspäiviä!
Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinulle!!! Hienoja kakkuja, ajatella että sinulla on 30 vuotiaita lapsia ja itse olet kuin kolmekymppinen. Hieno "apina-työ" valmistumassa ja Jelly Rollsit on niiiiin herkullisia.
  Mukavaa viikonloppua!
  Terveisiä Tampereelta

  VastaaPoista
 2. Kakku näyttää herttaiselta. Onnea tyttärelle ja äidille myös. Selailin samaista neulatyynykirjaa, mutta jäi ostamatta. Taitaa olla tulossa pienelle pojalle nallepeitto. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää valmistuva työ, odotellaan salaisuuden paljastumista.
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 4. Kakku oli todella kaunis ja niin hyvää!

  VastaaPoista
 5. Paranemista! Ihana nallelahja samoin kuin tuo herkkukakkukin.

  VastaaPoista
 6. Voi kun ihana.... minä näen tuon apinana..... taitaa olla aika mennä silmälääkäriin :)
  Mikä kakku, todella suloinen.
  Paranemisterkut, minulta ♥

  VastaaPoista
 7. Aika se vaan kuluu.. minunkin vanhin tyttäreni täytti elokuulla 30vee... Samaisen kirjan tilasin jujusta, eipä siinä mitään ihmeellistä ollut.
  Ihanan näköinen nalle...

  VastaaPoista
 8. Ihana katsella kuvia, kuvia töistäsi, töistä, joita en itse osaa tehdä. Mukavaa tämä käsitöiden iso kirjo täällä blogistaaniassa! Mukavaa syyskuuta! Tuletko käymään Seinäjoen käsityömessuilla lokakuun alussa??

  VastaaPoista
 9. Un'anticipazione del tuo lavoro davvero simpatica, auguri per i 30 anni di tua figlia, Assunta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...