tiistai 11. elokuuta 2015

Kesälaitumilta 2...

Kesälomaan on mahtunut kaikenlaista vilskettä,vilinää, tekemistä ja olemista. Nopiaa se vain aina menee, vaikka ensin tuntuu, että aikaan on vaikka kuinka, mutta tänä vuonna oli tälläinen loma ja paljon tehtiin kotona, sisällä ja ulkona, eikä oikein käyty missään sen kummemmin. Mutta muutama vakiojuttu kuitenkin tuli tehtyä...
Isonkyrön 1700-luvun markkinat.
Mattojen pesua:)
Ostoksiakin olen kerinnyt tekemään. Tuurin Keskisiltä kankaita.
Laihian Ahkera-Liisasta.
 Klipsuja, nappeja ja vetoketjuja sekä toinen parsintasieni.
 Kirjontalankoja ulkomailta.
Vaasan Taiteiden Yö.
Ompelukoneelle olen kerinnyt sen verran, että tein yhden nimipäiväkortin neljäsluokkalaiselle.
Kaadoin yhden jämäkangaslaatikon lattialle ja ajattelin tehdä välillä näistä jotain, hah ja uusia kankaita vain ostellaan, mutta nämä pitäisi varmasti jotenkin ensin selvittää jonkilaiseen järjestykseen, vai?
Tästä on hyvä jatkaa loppukesää ja tulevaa syksyä innolla uusia tilkkujuttuja tekemään. 

Kiitos ihanista kommenteista!

Mukavaa loppuviikkoa!


16 kommenttia:

 1. Nuo 1700-luvun markkinat näyttävät tosi mielenkiintoisilta... ja mukavia ostoksia on tarttunut mukaan. On se kumma, että aina vaan tulee ostettua noita kankaita vaikka kaapit pursuaa;) Onneksi on syksyn kurssit alkamassa ja siellähän niitä tulee käytettyä, on mistä valita!
  Kyllä mattopyykki kuulostaa NIIN kesäiseltä. Mukavaa loppukesän jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniit matot sinulla. Ovatko nuo pienemmätkin lankarullat kirjontalankoja... Ollaan menossa ensi viikonloppuna Tallinnaan. En kyllä viitsisi mennä sinne Karnaluksiin, tulee pian ostettua enemmän, kun tarvitsisi. Mielenkiintoinen jämäkangaslaatikko....

  VastaaPoista
 3. Ihania kangasherkkuja! Ompelulangat on niin kauniita, kun ne laittaa tuolla tavalla väreittäin. On lohdullista nähdä silppulaatikkosi, siis muillakin kuin minulla on mielenkiintoisia jämäkangasvarastoja...

  VastaaPoista
 4. Osta vaan isompi laatikko niin taas mahtuu tai sitt pitää ruveta jämä laatikko tyhjennys talkoisiin. ..
  IHANIA kankaita ja lankoja
  -Sanna -

  VastaaPoista
 5. Kangasjämälaatikossa näyttää olevan vähän setvittävää;)

  VastaaPoista
 6. On taas tarviketta mistä ommella! Keskisellähän on hyvä valikoima!

  VastaaPoista
 7. Kyllä tämä kesä meni niin nopeasti, ettei oikein tajuakaan. Kivasti olet varustautunut alkavaan syksyn harrastuksiin. Olispa tuo Keskinen vähän lähempänä.

  VastaaPoista
 8. HIenot jokapaikan kankaat olet ostanut. Kirjontalangat nåyttåvåt houkuttelevilta. Silppumäärä on silmissäni aivan ylivoimainen. Tsemppiä silppujen selvittämiseen.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että on näitä sielunsiskoja, jotka ostavat myös reissusta käsityötarvikkeita. Joskus miettii, että olenkohan ainoa tällaisiin "matkamuistoihin" hurahtanut. Hyvää alkusyksyä.

  VastaaPoista
 10. Paljon olet ehtinyt kesän aikana ja vieläkin ehdit vaikka mitä. Olen samaa mieltä Sannan kanssa, osta isompi silppu-laatikko :o)
  Tehän voitte killassa keksiä vaikka silppu-haasteen ja käyttää ne siihen koska kaikillahan on sitä matskua yllin kyllin

  VastaaPoista
 11. Just hienoa kesätoimintaa :) Enpäs olis arvannu että Tuurista saa myös kankaita, mutta nehän suorastaan huutavat päästä tilkkuilijan mukaan.

  VastaaPoista
 12. Tosi kiva kuviointi noissa matoissa!

  VastaaPoista
 13. Aah, voin ihan tuntea vastapestyjen mattojen tuoksun kun ne levitetään lattialle. Silppulaatikon näkeminenkin jo uuvuttaa. Omani olen piilottanut visusti. Ihania uutuuksia olet hankkinut. Noilla eväillä on mukava aloittaa syksyn harrastekausi.

  VastaaPoista
 14. Heips! Välitän sinulle Liebster Award -haasteen ja sen löydät täältä: http://marjoneuloo.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html :) Niin ja on kyllä on hieno blogi sinulla!!

  VastaaPoista
 15. Sulle olisi haaste odottamassa :) http://mekkosirkus.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 16. Ihana kuvakavalkadi! ...taidan haluta tuota mustaa tähtikangasta, mekoksi!! Kuulosti varmaan kauhealta mutta mulla on vähän vastaava beigepohjaisena ja se on nätti päälläni, pitseineen. Oli ihana tavata vaikka pikaisestikin! Sinusta ei ole tullut näkymätön!!! (ymmärrät, jos käyt blogissani, heh)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...