maanantai 17. marraskuuta 2014

Synttärit ja messut

Sunnuntaina vietettiin 5-vuotis synttäreitä ja päivän sankari itse valitsi Minion kakun synttäreilleen. Kakun teki Nilla ja hänen käsityötään voi ihailla lisää Nilla`s Handicraft blogissa
Kakku oli tosi hieno ja maistui  juuri lasten synttärikakulta, kuten pitääkin!
Kakusta riitti syötävää ja katseltavaa. Kiitos Nilla:)

-----------------------------

Välillä tehdään koiran talvipuvun korjausompeluksiakin.

 ---------------------------------

Tampereen messuostokset, aika vähän nyt tällä kertaa, kangastakin vain tämä yksi vihreä setti. Kaikkein ihanin ostos on iso Olfan neliöviivain 12,5x12,5. On kyllä tuumamitoilla, mutta ei haittaa, olen oppinut BOM:n myötä käyttämään tuumamittojakin. Olen käynyt messuilla yleensä perjantaina, mutta kyllä tämä lauantaipäiväkin menee, ehkä oli enemmän ruuhkaa ja jonotusta. Itse messuilla näki taas paljon kaikkia kivaa uutta ja kaunista. Itsellekin sai uusia ideoita ja ajatuksia. Aika vain oli liian lyhyt en kerinnyt käymään E-hallissa ollenkaan, mutta kaikkein tärkeimmät tuli nähtyä.

Olimme sopineet Käsityöblogit ryhmän tapaamisen lauantai iltapäivälle. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja oli kiva jutustella. Jännä miten käsityöt yhdistää aivan tuntemattomia ihmisiä. Olipa kiva saada blogin kirjoittajalle "kasvot" ja tavata:) Ensi vuonna uudestaan!


Kiitos ihanista kommenteista!

Hauskaa viikon aloitusta kaikille!
8 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika, miten upea kakku :O
  Miten tuollaisen raaskii syödä ?
  Kivoja ja tarpeellisia ostoksia teit.
  Olisipa ollut kiva olla mukana, tuolla messuilla ♥

  VastaaPoista
 2. Enpä olisi ensi näkemältä uskonut tuota kakuksi. Hieno taidonnäyte leipurilta. Tosi maltilliset messuostokset.

  VastaaPoista
 3. Upea kakku!!
  Messut jäi tänä vuonna väliin (Mies töissä, enkä viitsinyt kysellä lapsenlikkoja...), pikkuisen harmittaa. Ehkä sitten taas ensi kerralla...

  VastaaPoista
 4. Onpas siellä taitava leipuri, aivan huikea kakku! Oikein mukavia ostoksia ja ah niin tarpeellisia, aina. Ihan samaa mieltä käsitöiden yhdistävästä vaikutuksesta - ja siitäkin että blogin kirjoittajalle on kiva saada kasvot ;)

  VastaaPoista
 5. Väliin jäi messut minultakin ja harmittaa. Mutta kun en ole vieläkään oppinut olemaan kahdessa paikassa yhtäaikaa, vaikka kovasti ole yrittänyt. Kakku on kyllä ihan huippu!

  VastaaPoista
 6. Voi valtavaa, luulin tuota kakkua pehmoeläimeksi! Upea on. Messut jätin tänä vuonna väliin, kun on niin paljon kaikkea muuta. Vähän taisi olla muillakin sellainen välivuosifiilis.

  VastaaPoista
 7. Siis mikä kakku!!!!!! Ensin kun näin luulin että nyt on Tilkkureppu ommellut pehmolelun mutta sehän oli kakku, mahtavan näköinen! Hyvät ostokset tuli kotiin Tampereelta, minä en käynyt tänä vuonna.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...