perjantai 10. tammikuuta 2014

Vähän kaikenlaista...

Kaivoin jämätilkkulaatikkoni esille ja aloin yhdistelemään tilkkuja toisiinsa, ilman mitään suunnitelmaa ja sainkin tehtyä muutaman valmiin pinnan, no en tiedä onko nämä valmiita vielä, voipi olla, että niihin vielä lisätään jotain riippuu siitä mitä niistä tulee joskus, eivät ole mitenkään tietyn kokoisia. Jämätilkkulaatikko on kumma juttu, kuten olen huomannut muidenkin sanovan ei näy missään kun sieltä ottaa tilkkuja ja sitten kun tasoitat palat jää vielä uusia jämiä, huh, huh tyhjeneekö ne koskaan ja tuntuu, että lisää tulee sitä mukaan kun tekee jotain! Kumma ilmiö, no ainakin tilkkupintaa syntyy. Ajatus tästä syntyi Maikin tilkut blogista ja siinä olevasta haasteesta kangashamstereille, joten aloitin jo haasteen, vaikka pitäisi tehdä keskeneräisiä töitä!
Näistä tilkkupinnoista tuli aika kivan näköisiä.
Loppiaisena sain vihdoin viimein ommeltua kauan sitten ostamani marikangas "Viikuna" kapan keittiön ikkunaan, joulu poistui takavasemmalle ja ihana valoisuus tuli tupahan. Keittiön pöydällähän minulla on ollut jo ainakin parivuotta vastuuki samasta kankaasta. Pidän tästä marikankaan kuosista vuosimallia 1989.
Löysin kaapista tämän poppanaliinan, jonka olen kutonut kangaspuilla joskus kauan kauan sitten, siihen aikaan oli beesi-ruskea-valkoinen näköjään suosiossa. Kävi nyt keittiön väreihin taas vaihteeksi.
Alkuviikosta tein isännelle pyynnöstä kameralaukkuun solumuovin päällisen. Siinä on muovipinnoitteinen päällikangas ja sisällä ohut pehmeämpi kangas, suoja on avattava ja kulmissa on liimatarranauhaa, isäntä ajatteli, että kun on metsässä kuvausreissulla, niin tätä voisi käyttää istuinsuojana, siksi ulkopinnassa on muovitettu kangas ja se on avattava. Tämä on erillinen kameralaukkuun laitettava pussi, minkä sisälle laitetaan kamera. Isännän suunnitelma ja toteutin siihen päällisen.

Paljon kiitoksia vierailustasi ja kommenteista!

Hyvää viikonloppua kaikille!


15 kommenttia:

 1. Epäilen vahvasti, että jämätilkkuni lisääntyvät laatikossa, jos ne jättää ilman valvontaa pidemmäksi aikaa...hienoja raikkaista blokkeja "jämistä"!

  VastaaPoista
 2. Kivoja lappusia, noita kun taas alat yhdistää niin kaunista on luvassa.
  Ihana verho, minun makuun.
  Voi että mulla on tuolla kaapissa samanvärinen oma tekemä poppana, aika jänskää :)
  Hyvää viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Jämälaatikkosi uumenista on valmistunut kaunista tilkkupintaa. Verho on myös kaunis, valoisuus onkin tervetullutta kaikin tavoin tähän synkkyyteen. Kätevä ratkaisu tuo kamera-istuinalustaratkaisu.

  VastaaPoista
 4. Hyvin olet toteuttanut miehesi toiveen, kiva idea.
  Jämätilkkublokit ovat kauniin värisiä. Kunpa pääsisin omiini käsiksi:)

  VastaaPoista
 5. Kivat jämätilkut. Niitä piisaa minullakin. Kameralaukku on hyvä idea. Poppanaliinasi on nätti, niitä olen kutonut vieläkin... Kun on laatikko kaupalla kuteita hamstrattuna.

  VastaaPoista
 6. Kivoja jämäblokkeja! Noistahan saa aikaan vaikka mitä! Tuo kameralaukun idea on erinomainen!

  VastaaPoista
 7. Taas on kone surissut ahkerasti :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Belli i pannelli che hai cucito, sono sicura che riuscirai ad adattarli a qualsiasi lavoro, mi piace tanto anche il box per la macchina fotografica!!
  Ti auguro di trascorrere un bellissimo fine settimana!! Assunta.

  VastaaPoista
 9. Mää tarttisin just tommost vakstuukii ommaa köökiini! Hiano. Ja kamerakassi o komia. Noist tilkkuplokeist syntyy viä vaik mitä tuatteit :)

  VastaaPoista
 10. Huii... teillähän on kylmää. Meillä reilut -10 !

  VastaaPoista
 11. Et uskokaan miten ihana taito sulla on, kun osaat tehdä vaikka mitä ompelemalla!

  VastaaPoista
 12. Huippuhyvä keksintö toi kameralaukku, kymmenen pistettä ja tähti ;))
  Tilkkupinnoista voit luoda vaikka mitä ihanaa vielä, odotan innolla jatkoa!
  Snadit keittiöverhot, kyllä Marikankaat on hitti joka lähtöön

  VastaaPoista
 13. Tosi hieno idis tuo kameralaukku. Täytyypi laittaa muistiin.

  VastaaPoista
 14. Härliga färgglada block du har sytt!! Man blir glad och får vårkänslor!

  VastaaPoista
 15. Tuo kameralaukku on huippu! Hienoja töitä täällä. Sattumalta löysin tänne, ja Pohojanmaan murre houkutteli lukemaan lisää :) Tervetuloa visiitille blogiini!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...