sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tälläinen siitä sitten tuli...

Laukkuhan siitä tuli 9-vuotiaalle prinsessalle, jonka lempivärejä on sateenkaarenvärit! Sisälle on taskuja kaksi kappaletta ja vielä nauha jossa päässä pistoolilukko avaimia varten. Ulkopuolella on vetoketjullinen tasku laukun takapuolella ja etupuolella kaksi pientä taskua, vaikka nenäliinalle.

Laukku edestä ja takaa!

sivusta

sisältä!

Tietysti kortti prinsessalle ja tausta samasta kankaasta kuin laukkukin

Ihmeellistä kun aika kuluu, juurihan prinsessa syntyi ja nyt on jo yhdeksän vuotta!

Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen ja tervetuloa Tilkkuilo lukijaksi!

Tein inventaariota viimevuonna tekemistäni töistä ja jotain olen onneksi! saanut aikaanki, mutta kyllä luvattoman paljon on jäänyt keskenkin, joten tänä vuonna pitää yrittää skarpata kesken jääneiden kanssa todenteolla. Torstaina ilmoittauduin opiston tilkkukurssille kevätkaudelle ja indigovärjäykseen, joka on lyhyt kurssi  helmikuussa viikonloppuna. Kiva taas reilun kuukauden tauon jälkeen aloittaa opistolla ja nähdä kavereita. Ihanaa onnen tunnetta sydänalassa, VALOA KOHTI MENOSSA! JIPPII!

Yhtenäpäivänä löysin myös nämä suomalais-brittiläiset kankaanvaihtokankaat ja sitäkin pitää alkaa miettimään ja katselemaan siihen sopivia kankaita omista varastoista. Vielä ei ole mitään selkeää mitä teen, mutta eiköhän se idea jostain putkahda, kun niitä kankaita hipelöitä ja katselee.
Ihmettelin ja ihmettelimme tilkkukavereiden kanssa ja  kun näitä kyseisiä kankaapaloja katselimme ja vertailimme joita sain ja muut sai, että minä ja muutkin kaverit lähetimme täyslevyisen kankaan eli 110 - 150 cm ohjeistuksen mukaisesti ja saimme 55 - 75 cm levyisiä kankaita? eli puoliska kankaanleveydestä?
No saahan näistäkin määristä vaaditun kokoisen työn tehtyä ei siinä mitään, mutta hieman ihmettelyä!? 

Hyvää Loppiaista!
Posted by Picasa

13 kommenttia:

 1. Ja tuli nätti! Kivat värit ja toimivan tuntuinen malli. Saaja varmasti tykkää!

  VastaaPoista
 2. Ihanan söpö kassi. Kyllä pikkutyttö on iloinen. Minullakin on saman ikäinen lapsenlpsi tyttären keskimmäinen ja tuntuu, että aika menee liian nopeasti...

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja käytännöllinen laukku tuli pienelle prinsessalle. Raikkaat värit ja suloiset kuviot kankaissa. Niinhän se aika rientää, vuosikymmen jos useampikin yhdessä hujauksessa. Haastekankaat odottavat minullakin inspiraatiota, toivottavasti se tulee.

  VastaaPoista
 4. Söpö kassi, varmaan mieluinen saajalle.
  Jotain erilaista on ollut ohjeissa suomalaisille ja briteille, totesimme Syyringin kokouksessa saman jutun, että mitat ovat aika erilaiset. Onnea työsi tekoon. Omani on jumissa, mutta kai tästä kohta herätään talvihorroksesta.

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno - juuri sopiva prinsessalle!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava pienen prinsessan laukku!

  VastaaPoista
 7. Una bellissima borsa!!!
  E' davvero un bel regalo... per una principessa!!
  Ciao e anche se in ritardo..., buona Epifania!! Assunta.

  VastaaPoista
 8. Nätti, kaunis ja tilava. Tuonnehan sopii kaikki tarpeellinen.
  Mukavaa viikkoa, nyt päästään normaaliin rytmiin, jos pysyisi paremmin selvillä mikä viikonpäivä on :)

  VastaaPoista
 9. Suomalais-Brittiläis kankaanvaihtokankaat...jestas kuinka mielenkiintoiselta kuulostavaa! Teillä on kivoja tuollaisia ryhmiä ja äksöneitä...korttientekijöillä ja teillä tilkkutöidentekijöillä! Hyvää loppuvuotta! jestas, miten nautin jo tuostakin hokemasta, heh, vaikka ei ole oikeastaan edes vielä alkuunkaan päästy.

  VastaaPoista
 10. Voi, että kun on nätti ja tyylikäs.

  VastaaPoista
 11. Kivan mallinen laukku ja värikin on ihanan karamellinen. Omat 8-vuotiaat tyttärenikin tykkäävät juuri nyt laukuista kovasti.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...