sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tampereella tuli käytyä...

Tampereelle lähti viisi naista perjantaiaamuna aikaisin pienessä sateessa ja tunnelma oli korkealla olimmehan menossa vuoden kädentaidon päätapahtumaan ja aikataulu oli hyvin väljä, joten olimme messuilla vähän ennen puolta päivää ja kierros voi alkaa. Olimme tilanneet Forssan Kankaisilta kankaita etukäteen ja omani ovat nuo kaikki takan olevat, ovat kilokankaita, joten metrihinnaksi tuli aika huokea hinta. Metrivetoketjuja ostin aika paljon, sekä pitsi- että tavallisia. Tuossa edessä on merkkauskynä, jossa on 0.09 mm terä, käy hyvin tarkkaan merkkaamiseen ja metallineuloja ompelukoneeseen, että uskallan ommella metallilankalla koristetikkauksia. Paljon tuli ostettua kangasta nyt, mutta ostin myös sukkalankoja tyttärelleni ja niitä en tässä kuvassa esittele, vein ne jo ja löytyvät hänen blogistaan Ilosofiaa jos haluatte käydä katsomassa.
Kokopäivä meillä meni ja hauskaa oli, eikä puheensorina vaimennut edes tulomatkalla, vaikka olimme kotona vasta illalla myöhään. Kiitos naiset kivasta reissusta ja matkaseurasta, että kuskikin pysyi hereillä!

Täällä oli viime yönä kova myrsky ja kova tuuli päivällä, joten sähköt ovat olleet poissa useaan otteeseen tänään ja välillä on pitänyt ottalampun valossa leikata kankaita, kun into on niin kova, ettei voi keskeyttää, kaikkia tämä harrastus teettää! 

Kiva kun käyt ja kiitos kommenteista!

Mukavaa viikon alkua kaikille!
Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Oli kyllä kaikkea ihana sinun messu ostoksissasi. Ja langat ihan parhaita <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja kankaita olet löytänyt. Minä kiersin kaukaa kaikki kangaspaikat. Tuntuu olevan kaapit täynnä täällä kotonakin ;)
  Ompeluniloa.

  VastaaPoista
 3. On sullakin saalista- omaa ostosmäärää en kehtaa laittaa esille tuli taas ostattua....

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuskille hyvästä seurasta ja turvallisesta matkasta. Kukaan porukasta ei joutunut matkalla "jäähylle" vaikka välillä meteli autossa oli kova. Hyviä löytöjä teimme ja hauskaa oli.

  Terv. Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Reissu oli kiva ja antoisa! Ensivuonna taas messuillaan!

   Poista
 5. Ostoksesi näyttävät ihan mahtavilta, ihania kangaspaketteja ja muuta välttämätöntä. Saako tuota pitsivetoketjua metritavarana jostakin? Toivottavasti sähköt ovat jo tulleet, että pääset toteuttamaan vauhdilla uusia ideoitasi. Mukavaa viikkoa sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Kouvolan Konetikistä, sieltä sai, niillä ei ole mielestäni nettikauppaa, mutta netissä on kyllä yhteystiedot.

   Poista
 6. Hi hi, vai että otsalamppu päässä leikkaat, oli varmaan hyvin inspiroiva reissu ja aivan mahtavia ostoksia jälleen kerran, olen kyllä vähän kateellinen ;)

  VastaaPoista
 7. Siellähän meikäläinenkin. Samanlaisen puulaatikon ostin, kankaat vähän erilaiset. Muutama muukin tilkku tarttui mukaan. Kun niitä kankaita ei tahdo olla tarpeeksi;););)

  VastaaPoista
 8. Siellähän myös minäkin kankaita penkomassa olin. Niin paljon ihania on, ettei tietä mitä ottaisi, kun valmista suunnitelmaan ei ollut. Tosi upeita sinäkin löysit.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...