sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Löysin tämän!?...enkä osaa päättää!

Tälläisen peiton tekeleen kätköistäni tai se on odottanut vuodesta 2004, että päätän miten sen tikkaan ja se on kyllä nyt selvinnyt ja on käsissäni pyörinyt monta kertaa, taas on laitettu kätköön odottamaan aikaa parempaa ja taas  jällen kerran otin esille ja päätin tehdä valmiiksi nyt, mutta en osaa päättää minkä kankaan laitan taustakankaaksi! Huh! Onpa vaikeaa! Tässä on kolme ehdokasta ja nyt kysynkin teidän mielipidettänne, joten mikä mielestänne sopisi parhaiten! Tuo kuva valehtelee sen verran, että reunakaitale on tumma violetti ei sininen. Itsevärjättyjä kankaita ei enää ole kuin pieniä, pieniä paloja, vaaleansinistä on jonkunverran ja violettiakin pieni pala. Olen tuota tilkkupintaa kasvattanut noilla reunakaitaleilla. En enää muista mikä oli ajatukseni silloin taustakankaaksi, vai oliko ajatus vielä ollenkaan muotoutunut, kun pääasia oli tilkkupinnan tekeminen, kaikki muu tulee sitten sen jälkeen!
 
Tässä näkyvät vaihtoehdot taustakankaaksi, ruutuinen on kirpparilöytö aika ohut puuvilla, punainen ja vaaleanpunainen vanhoja pussilakanoita. Annan ehdotustenne siivittää omaa päätöstäni.
 
Kun katsoo näin tätä tilkkupintaa, niin siitä löytyy sävyjä jotka sivuavat noita taustakangas ehdotuksia.
 
Mahdollista on myös tehdä jokin kuvio noista taustaan, pidän kaksipuolisista liinoista ja peitoista, tikkauskuvio ei ole sellainen, että haittaisi taustassa. Jään odottelemaan mielipidetänne taustakankaasta!

------------------------------------------------------

Kiitos kaikille Joulu toivotuksista, vietimme rauhallisen joulun perheen parissa, kävimme haudalla muistamassa poismenneitä kynttilällä ja söimme hyvin (kuinkas muuten) ja pukkikin kävi ikkunan takana kolkuttelemassa, oleilimme ja nautimme elämän rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta täällä maaseudun luonnon keskellä! Mitä nyt kolme pikkutonttua vähän mekasti ja kolme koiraa kun lahjoja jaettiin! Olen ollut nämä kaksi välipäivää lomalla ja huomenna menen töihin. Tämä on ollut levollinen ja voimia antava viikko, joten nyt taas jaksaa aloittaa uusi vuosi uusin miettein ja ideoin, joten tapaamme vuonna 2013.

--------------------------------------------------------

Luovaa ja Ompelurikasta Uutta Vuotta Kaikille!
Posted by Picasa

15 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis.... se vaatii tosiaan vertaisensa vuorin !
  Minusta tuo ruutuinen sopii parhaiten jo värinsä puolesta.

  Me käytiin tänään viemässä uudet kynttilät hautalyhtyyn.

  Oikein hyvää ja idearikasta uutta alkavaa vuotta 2013

  VastaaPoista
 2. Kaunis tilkkupinta! Jos olisi omani eikä kauheasti riitelisi violetin reunan kanssa, laittaisin tuosta kirkkaan punaisesta. Se antaisi tasapainoa pikkuisille punaisille keskustoille. Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Punainen olisi noista paras vaihtoehto. Tuo ruudullinen on ainakin kuvassa kovin erilaista sävymaailmaa ja kilpailisi päällisen ruutujen kanssa. Pirteää punaistahan on jo hirsimökkien keskustoissa. Erittäin viehättävä peitto tuosta tulee.

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo ruudullinen sopisi parhaiten - minun ruudullani se näyttäisi ainakin olevan samaa vaaleansinistä värimaailmaa kuin hirsimökeissäkin on. Jos haluat punaista taakse, voisit laittaa taustakankaaseen vaikkapa punaiset reunakaitaleet :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki vaihtoehdot sopivat mutta jos työ olisi omani laittaisin tuon ruudullisen.

  VastaaPoista
 6. Laittaisin punaisen, mutta ei nuo huonoja vaihtoehtoja ole muutkaan.
  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. On aina vaikea sanoa, kun ei näe värejä ihan luonnssa. Valitsisin vaalean, joko ruudullsen tai ihan valkoisen. Voimakas punainen syö tilkkupinnan rauhallsta sinistä. Mutta nämä on makuasioita.

  VastaaPoista
 8. Ensi vaikutelma oli punainen, mutta on aika pikkeava pinnasta. Jos olisi oma työni laittaisin luultavasti ruudullisen.
  Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 9. Laittaisin vaalean taustakankaan ja tekisin joitakin ruutublokkejakin lisäksi. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 10. Jag skulle ta det RÖDA tyget! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!

  VastaaPoista
 11. En tiedä johtuuko valintani omasta romanttisesta luonteestani, mutta itse (näiden kuvien perusteella) laittaisin taustakankaaksi sydänkankaan ja reunakaitaleeksi valitsisin punaisen täydentämään päälipuolen punaisuutta. ILOISTA UUTTA VUOTTA sinulle!!!

  VastaaPoista
 12. Ihanat värit peitossasi. Mä ehkä laittaisin tuon siniharmaan,, mutta kyllä punainenkin sopii hyvin. Tilkkurikasta Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 13. Hei! Minä käyttäisin tuota punaista (vaikka en muuten ole niin punaisen ystävä) koska se poimii kivasti hirsimökkiblokkien keskipalaa ja antaa samalla räväkkyyttä työlle.
  Hyvää alkanutta uutta vuotta!!!!!!!

  VastaaPoista
 14. Minä käyttäisin punaista, se kokoaa mielestäni peiton kokonaisuudeksi.Ihailen tosissani tilkkutöitä, itse en ole koskaan edes kokeillut tehdä, kun tiedän, miten hätäinen olen luonteeltani ja raskas kaasujalkakin on, siksi varmaan ompeleet on niissä vähissäkin korjaustöissäni niin ja näin.

  Toivottelen oikein plajon iloa ja onnea uudeksi vuodeksi!

  VastaaPoista
 15. Ehdtan vaaleanpunaista, tekee oikeutta tilkkutyölle! Voimakas punainen veisi ehkä voimaa tilkkutyön upeilta väreiltä?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...