sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kirjastokassi valmis ja terveisiä Pärnusta

Kirjastokassi valmistui jo ennen lomaa, en vain kerinnyt sitä täällä esitellä, joten tässä pari kuvaa valmiista kassista ja tulihan siihen kaksi formula-autoa ja  vetoketjullinen sisätasku kirjastokortille.
 
 
Terveisiä Pärnusta, sunnuntain vastaisena yönä kotiuduttiin ja vielä tuntuu yöllä valvominen ja bussissa istuminen jäsenissä!
Viikko oli rauhallinen ja lokoisa kaikkine hoitoineen, tuli levättyä ja käytyä jalkahoidossa, hieronnassa, lämpöhoidoissa, vesijumpassa, porekylvyssä, suolasaunassa, höyrysaunassa,  japanilaisessa  lämminvesialtaassa (asteita 41) sekä kampaajalla ja mikä mukavinta sai mennä valmiiseen ruokapöytään kolme kertaa päivässä, no ruoka ei ehkä ole ihan suomalaisen kotiruuan vertaista mutta ihan syötävää ja parantunut huomattavasti aikaisemmasta käynnistä. Pargamaja eli Estonia oli majapaikkamme, täällä olemme olleet aikaisemminkin, tämä oli jo viides reissumme tänne, edellisestä kerrasta on aikaa kolmevuotta.
 

Yllä pari kuvaa Pargamajasta.
 
 
Pärnussa on paljon vanhoja kauniita puutaloja joita on kunnostettu ja myöskin taloja joita ei ole kunnostettu. Yllä pari kuvaa joissa ylimmäinen on kunnostuksen alla ja piste i:n päälle edessä seisoi myös todella vanha kuorma-auto, jonka lavalle työmiehet tyhjensivät yläkerran ikkunasta sahanpurua sangoilla kaatamalla!
Seuraava kuva on kunnostetusta talosta, se oli muutama vuosi sitten myös hyvin huonossa kunnossa ja kunnostuksen jälkeen todella hieno!
 
 
Pärnu on myös tunnettu puistokaupunki ja siellä on todella paljon kauniita puistoja, tässä pari syksyistä kuvaa, joissa on puiston nurmikon pinnat peittyneet lehdistä hyvin kauniilla tavalla. Ostoksiakin tein ja jotain valmistakin sain aikaa lomalla, mutta niistä myöhemmin kuvia.

Lämpöiset kiitokset kommenteista!

Syksyistä viikkoa kaikille!
Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Kovin tutulta näyttää hotelli. Olin edelliskesänä viikon lilluttelemassa.:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kassi. Tuonne mahtuu kirja jos toinenkin :)
  Kiitos loma kuvistasi :)

  VastaaPoista
 3. Siisti kaunis kassi. Kyllä se loma välillä hyvää tekee:)

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjastokassi ja kauniita lomakuvia Pärnusta. Lomailusta saa mukavasti energiaa talven pimeyttä vastaan.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana pallollinen kirjastokassi! Tyylikäs vuorta ja taskua myöten. Pidän myös edellisen postauksen pussuoista. Kauniita ja raikkaita kaikki.

  VastaaPoista
 6. Kiva kassi kirjoille. Pärnu on kiva kylpyläkaupunki. Olemme olleet siellä perheen kanssa useampana kesänä.

  VastaaPoista
 7. Nätti kassi. Teet tosi siistejä juttuja! Kädenjälkesi on todella siistiä. Kuulosti tositosi hyvältä lomalta. En ole koskaan ollut Pärnussa mutta vielä joku päivä menen! Olisi ihana kuljeskelle kaikessa rauhassa ja ihastella taloja ja puistoja. Vanhaa sivistystä.

  VastaaPoista
 8. Meilläkin oli aamulla -3 astetta !

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa koto-Suomeen virkistävien kylpyjen ja hoitojen jälkeen. Odotettavissa on varmaankin uusia käsityöprojekteja. Kaunis vihreä kassi kirjoille.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...