torstai 16. elokuuta 2012

Niin kului...

kesäloma uskomattoman nopeasti ja ekaluokalaisen kanssa touhuiltiin kaikenlaista mukavaa ja päästiin ompelukoneellekin. Tämä kuva tulee pussukkaan ja koululainen on itse valinnut värit. Tilauksessa on jumppapussi ja siihen kissankuva, joten töitä riittää.
 
Askareltiin kortti kaverin synttäreille, tähänkin koululainen on valinnut kaikki värit, materiaalit ja kirjoittanut kaverin nimen, auttelin vähän liimailussa.  
Käytiin ostamassa reppu, tarjolla Hello Kitty, Angry Bird, yms... mutta tämä oli hänen mielestään hyvä.


Itse olen opetellut tälläisen laitteen käyttöä ja tälle pitää tehdä uusi pussukka, joten seuraavan työn jo tiedän koirapussukan ja jumppapussin jälkeen.
 


Tänään sain=:) keittää ensimmäiset punaherukat mehumaijalla mehuksi, se on niiiiiin mukavaa tulee ihan muumimamma olo! Nämä menee pakkaseen muiden mehujen viereen ja lisää tulee kunhan kerään marjat.
Sokerina pohjalla, olen tilannut isannältä lankarullille telineen viimetalvena ja nyt se on seinässä kiinni! Tässä on konekirjontalankoja ja saan vielä käsinkirjontalankoille oman, jeee! Tästä näkee kerralla minkä värisiä lankoja on tarjolla kirjontaan.Yhteen keppiin mahtuu kaksi lankarullaa tai yksi isompi, joten vielä mahtuu jokunen lankarulla tähänkin ja lisää tulee kunhan kerkiän kaikki asettelemaan tähän väreittäin järjestykseen.
Tänään on esikoisen syntymäpäivä ja aamulla muistelin sitä päivää kun hän syntyi ja tuntuu uskomattomalta, että siitä on jo niin kauan aikaa, huh, huh,kyllä aika kuluu uskomattoman nopeasti kun sitä katsoo taaksepäin! Ei oikein tahdo uskoa ajan kulumista, mutta itse ei vanhene ollenkaan eihän!
Ensiviikon maanantaina alkaa työt ja pian alkaa myös opiston tilkkuillat ja kiltaillat, joten siitä se alkaa... ihana syksy ja pimeät illat ompelukoneen ääressä... toivottavasti!

Hyvää elokuuta kaikille!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Paljon olet kesän aikana touhuillut.
    Tuollainen lankarulla teline olisikin kätsy :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...