sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesä, puutarha ja viikonloppu

Lauantai täällä päin pohjanmaata oli kaunis lämmin kesäpäivä, joko ne lämpimät ilmat nyt olisi tulossa?
No, sunnuntaina satoi aamupäivän ja iltapäivällä aurinko paistoi, en päässyt ulos joten ei ollut pihapäivää, mutta ehkä ompelukone kutsuu!
Ei kutsunut vaan ihastelin blogeista muiden aikaansaannoksia ja odottelen inspiraatiota tekemiseen!

Viikonloppu kului lastenlasten kanssa, sekä perheenjäsenen synttäreitä viettäen, taas on vuosi vierähtänyt nopeasti, miten se aika kuluukin niin nopsaan! Aina sitä yllättyy vuoden kulumisesta ja tuntuu, että seuraavaan on pitkä aika!
  
Tässä lisää puutarhasta kuvia, kun ompelutyöt antavat itseään kutsua vielä jonkin aikaa! Voisi luulla, että tämä on puutarhablogi! Kesällä ei oikein ole inspistä istua koneen ääressä jos pihalla on hiemankin kunnollinen ilma oleilla ja tehdä jotain. Kesän harrastus on ehdottomasti puutarha.
Tarhapioni aloittelee kukintaa se on kyllä kaunis aina näin kesän alussa, vaikka kukinta-aika ei ole kovin pitkä, mutta sitäkin upeampi, tämä on noin metrin korkuinen pensasmainen kukka.
Norjanangervo tai morsiusangervo en enää muista kumpi tämä on, mutta sekin kukkii parhaillaan.
Juhannusruusu nupuilla saas nähdä kerkiääkö aueta juhannukseksi, toivottavasti! Viime vuonna kerkesi.
Syyshortensia vasta aloittelee lehtiensä aukaisemista, ja yllättää aina komeudellaan loppu kesästä toivottavasti  tänäkin vuonna!
Raparberi on jo tarpeeksi iso, että voi keittää kesän ensimmäiset mehut. Kukinnot tapaan leikata pois voimaa viemästä. Tässä on kaksi isoa raparberiä, peruja mummani raparberistä, että hiukan on ikää näillä, mutta paikka on hyvä ja joka vuosi kasvavat tosi komeiksi satoa riittää syksyyn asti kun vain jaksaa kerätä.
Hyvää  kesäviikkoa kaikille!
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Nam mikä kakku:)Ihmettelen tuota samaa kun tuntuu, että aika karkaa käsistä. Miten on joskus tuntunut, että aika kuluu hitaasti??? Ihania kukkasia puutarhassasi. Tuo juhannusruusu tuo aina mieleen mummoni pihan.

  VastaaPoista
 2. Onneksi kello on jo aika paljon...muuten menisin jääkaapille, täytekakkusi sen laukaisi, makean nälän. Onneksi kaikki makeat on jo tälle illalle syöty, enk äosaa edes itseltäni piilotellakaan, eli ei ole jemmoja. Juhannusruusu oli kanssa mummani pihassa, muualla lähipiirissä sitä ei oelkaan ollut. Just sunnuntaina muistelin tyttärelleni,e ttä kyllä raparperista pitää ottaa kukinto pois...ja kun hän kysyi, että miksi...en osannutkaan vastata mutta ajattelin ääneen, että se varmaan vie voimaa lehtivarsista. Kiitos vastauksesta raparperinkukintoon!

  VastaaPoista
 3. Nam, nam tekisi mieli sun kakkua niin herkulliselta se näyttää. Olet varmaan yhtä innokas puutarhuri kuin minäkin:) Onneksi ilma lämpeni ja kaikki kasvaa ihan silmissä.

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis ja värikäs kakku !
  Saisinpa palan :D

  Kiitos kivasta kommentistasi ja mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 5. Oj, vilken tårta! Ser väldigt god ut!!! Vackra bilder på blommorna från din trädgård!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...