lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kevätenergiaa!

Käytiin tänään siipan kanssa paikallisessa Plantagenissa ja ostin kevätenergiaa kotiin. Aurinkoista keltaista!
Ihanaa on viikonloppu ja saa syventyä tähän toiseen elämään, tilkkuelämään! Kaikkien kankaiden ja värien sekamelskaan, mikä sen ihanampaa!

Olin tiistaina Pisto-ryhmän " Muistijälkiä-Minnesfragment" näyttelyn avajaisissa ja voitin arpajaisissa Marja Matiisen kirjan! Näyttely on Vaasassa Ateljee Tornissa avoinna 1.4.2012 asti. Näyttely on mielenkiintoinen! Kuvata ei saanut, mutta menkää katsomaan! FQ sivuilla on aukioloajat näyttelyyn.
Laitan myös tähän pari Tilkkupäivien aiheeseen kuuluvaa kuvaa. Tilkkupäivät lähenee ja viimeinvihdoin saa jättää näistä teematöistä ajatuksensa pois ja siirtyä muihin töihin jotka odottavat kiltisti vuoroaan. 
Meri
 
Kankaat olen joskus värjännyt Opiston kurssilla. Tästä työstä oli aikaisemmassa postauksessa kuva. Nyt se on valmis ja luovutettu näyttelyyn. Tämä työ on teettänyt töitä ihan viimetippaan asti ja jotenkin jäi vieläkin sellainen tunne, että siitä puuttuu jotain ja en vain löytänyt sitä jotakin, mutta se on luovutettu nyt ja katsotaan sitten saako se vielä jotain lisäyksiä tilkkupäivien jälkeen pintaansa. Ehkä saa ehkä ei aika näyttää.
Energia
 
Tämä työ on energiaa siksi, että se liittyy toiseen rakkaaseen harrastukseen eli puutarhaan, jota hoitelen kesällä ja varsinkin aina näin keväällä sekä alkukesästä innolla. Kesää pitkin into sitten aina hiipuu ja syksyllä taas on kiva putsailla kaikki pois.  Odotan kovasti kesää, mullan ja kaikkien kukkien loistoa ja tuoksua! Keväällä puutarhanhoito tuo energiaa kaikkine kasvuineen ja tuoksuineen!

Tuolinpäälliset
Nyt on tarkoitus tehdä tyttären tuoleihin uudet päälliset ja ne tehdään vanhoista pöytäliinakankaista joita olen kirpparilta löytänyt, tuolit ovat tosi vanhat jostain -40 luvulta ja ne on siippani uudelleen liimannut, naulannut ja maalannut. Päällinen on vaalea ja  lapsiperheessä, niin laitan kristallimuovia kankaan päälle, ettei tarvitse pelätä likaantumista pienten lasten niitä käyttäessä. Kaikille hyvää viikonloppua ja energiaa keväästä!
Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Niistä tyttäresi tuoleista tulee varmasti tosi kauniit !
  Mukavaa viikonloppua, sinullekin :)

  VastaaPoista
 2. Tuo sininen kilpailutyö! Näytti kyllä kuvassa niin ihanalle, että sitä piti tiirata oikein perusteellisesti, miten se on tehty. Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla odotan Vaasan tilkkupäiviä! Etsin tuon
  sinisen työn, joka on hieno, uteliaisuuteni heräsi. Voimia teille päivien järjestäjille! Nähdään lauantaina
  terv. Eur.joelt ulla.n

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...